Berichten en verslagen


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Handbal Lokeren wint met 27-28 op Overpelt💪 See MoreSee Less

Comment on Facebook

Lekker boys op naar kampioen!!

In de tweede week van de paasvakantie organiseren we een handbalkamp! Snel inschrijven is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt! See MoreSee Less

In de tweede week van de paasvakantie organiseren we een handbalkamp! Snel inschrijven is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

🔥 Strijd om de eerste plaats🔥
🤾‍♂️Zondag 19/03
🏟 Stedelijke sporthal
🏠 Sportlaan 2 , Lokeren
⌚️ 16u00
🆚 Groot – Bijgaarden Handbal
🏆 Liga 2
See MoreSee Less

🔥 Strijd om de eerste plaats🔥
🤾‍♂️Zondag 19/03
🏟 Stedelijke sporthal 
🏠 Sportlaan 2 , Lokeren
⌚️ 16u00
🆚 Groot - Bijgaarden Handbal
🏆 Liga 2

Back to the first place! Volgende week de topper tegen GBSK handbal🏆 See MoreSee Less

Back to the first place! Volgende week de topper tegen @gbskhandbal🏆

🔥 Komende wedstrijd 🔥
🤾‍♂️Zondag 05/03
🏟 Stedelijke sporthal
🏠 Sportlaan 2 , Lokeren
⌚️ 16u00
🆚 HC Schoten
🏆 Liga 2
See MoreSee Less

🔥 Komende wedstrijd 🔥
🤾‍♂️Zondag 05/03
🏟 Stedelijke sporthal 
🏠 Sportlaan 2 , Lokeren
⌚️ 16u00
🆚 HC Schoten
🏆 Liga 2

Comment on Facebook

Succes ⚔️

Job Alert ! See MoreSee Less

Job Alert !

🔥🔥🔥 See MoreSee Less

🔥🔥🔥

Comment on Facebook

Spelen jullie morgen hier?

Heren – HK Waasmunster Liga 2 11/02

Maurice, Sam en Kobe waren net terug van hun vakantie, dit zorgde voor een veel ruimere kern dan vorige week tegen Aalst. Waasmunster staat met zijn jonge spelers op de laatste plaats dus de 2 punten thuis houden was de opdracht. Onze verdediging begint week na week beter te worden en Waasmunster kon geen opening vinden. Enkele knullige doelpunten vanop de hoeken hielden de bezoekers het eerste kwartier in ons spoor. Aanvallend was vooral Jasper goed bij schot, we speelden echter heel vaak slim de bal rond en wachtten geduldig tot we een kans kregen. Zowel Bert als Sam op cirkel toonden zich balvast en bijzonder moeilijk om tegen te houden.

Na de rust ging het spelletje op en neer, we zagen mooie en minder mooie dingen maar speelden de wedstrijd goed uit met opnieuw Emirhan die sterke presteerde wanneer de rest van het veld de vermoeidheid begon te voelen.

Met een 32 – 22 deden de heren wat ze moesten doen. Later op de avond zou GBSK winnen van Welta Mechelen waardoor we nu op 3 punten staan van de nummer 2 en op 6 punten van de nummer 3 in het klassement.

Nu kunnen we enkele blessures een weekje laten rusten, daarna trekken we naar Atomix.
See MoreSee Less

Aalst – Heren Liga 2 04/02

Enkele waren geblesseerd, enkelen waren gaan skiën. Ondanks de afwezigen waren we zeker in staat om een deftige ploeg tussen de lijnen te brengen. Het was aan de aanwezig om een stapje naar voor te zetten en te tonen dat we een compleet team zijn.

Dit deden ze ook voortreffelijk. De bekende spelstijl van Aalst werd goed lamgelegd door uitstekend te verdedigen, gesteund door Laurens die zijn beste 20 minuten van het seizoen stond te keepen, en pijlsnelle tegenvaanvallen. Aalst kwam in de eerste 20 minuten slechts 1 keer tot scoren en de vermoeidheid kroop al snel in de benen. Een blessure bij Sean bracht even twijfel in onze rangen, maar Emirhan bleef telkens ongrijpbaar op tegenaanval en we lieten Aalst nooit in de wedstrijd komen. Alle aanwezigen kregen veel speelminuten en ook Gunnar wist nog enkele ballen te stoppen in doel.

Een logische overwinning voor onze heren die reeds vooruit kijken naar de derby tegen Waasmunster.
See MoreSee Less

2 months ago
Handbal Club Lokeren

Zondag staat er een onvervalste derby op het programma. De heren nemen het op tegen de buren uit Waasmunster. Supporters op post om 16u00 ! See MoreSee Less

Zondag staat er een onvervalste derby op het programma. De heren nemen het op tegen de buren uit Waasmunster. Supporters op post om 16u00 !
Load more