Berichten en verslagen


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
23 hours ago
Handbal Club Lokeren

Een ideetje voor het eindejaar 🎉🎉🎉 EN on club te steunen!!!! Bedankt aan wie ons steunt!!!🍷🍷🍷Plaats je bestellingen voor 02/12 🍷🍷🍷 See MoreSee Less

Een ideetje voor het eindejaar 🎉🎉🎉 EN on club te steunen!!!! Bedankt aan wie ons steunt!!!

🍷🍷🍷Plaats je bestellingen voor 02/12 🍷🍷🍷 See MoreSee Less

🍷🍷🍷Plaats je bestellingen voor 02/12 🍷🍷🍷

Comment on Facebook

Deze 3 zijn top, vooral de Tu Bois Coa, verschrikkelijke fles maar zooo lekker 🐸 wordt vaak als beste Rosé gekozen bij een blind-tasting 🍷

Heren – Handbalclub Overpelt Liga2

Na een sterke reeks zou Overpelt een gemakkelijke prooi moeten worden voor onze herenploeg. Na een geslaagde wijntasting op vrijdag speelden we eens een thuismatch op zaterdag in plaats van zondag.
Misschien hadden we beter nog een dagje later gespeeld want onze start was op z’n zachtst uitgedrukt gewoon te zwak. Slordigheden stapelden zich op, we gaven kans na kans weg in verdediging en speelden geen mooie kansen bij elkaar in aanval. We wisten de goede stijgende lijn niet door te trekken, het was vooral het ‘heilige vuur’ dat ontbrak in ons spel. Na een inspiratieloze eerste 15 minuten wist Overpelt vlot mee te spelen en bleven ze gemakkelijk onze evenknie.
Toen we echter onze verdediging iets anders gingen organiseren kon Overpelt geen antwoord bieden en vanuit een offensievere verdediging konden we enkele keren op de tegenaanval tegenprikken. Een klein doelpuntenverschil zorgde voor extra motivatie in aanval, rusten deden we met een 4 puntenkloof.
Na de pauze werd er niet teveel gewijzigd en gingen we op ons elan door, wij konden nog een tandje bijsteken waardoor Overpelt moest lossen en we liepen heel snel uit tot 8 doelpunten verschil en de match was gespeeld.

Een slechte collectieve start waarna we als team de rug rechtten en toonden over verschillende opties te beschikken zowel in aanval als in verdediging.

Met deze 36 – 24 overwinning blijven we op kop in het klassement, volgende wedstrijd spelen we opnieuw thuis zondag 04/12 om 16u00 tegen ’t Noorden.
See MoreSee Less

Handbal Lokeren wint met 36-24 tegen Handbalclub Overpelt! Man van de match interview met Emirhan! See MoreSee Less

Comment on Facebook

Geniaal #Lokereniseenwereldstad #Lokerenwereldkampioenmoetkunnen

GBSK – Heren Liga2

De nummer 1 op bezoek bij de nummer 2 in het klassement. We wisten dat we goed bij de les zouden moeten zijn om hier punten te rapen. Onze start was dan ook goed, gedurende enkele minuten. Na 5 minuten spelen traden er echter veel slordigheden en domme balverliezen in ons spel. De thuisploeg kreeg zomaar keer op keer de bal cadeau van ons en nam onze cadeau’s dankbaar in ontvangst. Voor het eerst dit seizoen ( de wedstrijd in Brasschaat vergeten we even) kwamen we op achterstand en werd het duidelijk dat we ons niveau zouden moeten opkrikken. Enkele positiewissels in aanval en een ontketende Robin zorgden dat de thuisploeg sterretjes zag. In no time kwamen we terug op voorsprong en de 4 puntenkloof bij de rust had nog iets meer kunnen zijn.

De tweede helft startte ongeveer hetzelfde als de eerste , we liepen heel snel uit tot 6 doelpunten. GBSK gaf zich echter niet gewonnen en kwam terug in de match. Een individuele mandekking op Robin was het sein voor Maurice om even uit te halen, met 3 treffers op rij hield hij persoonlijk GBSK op een achterstand. We verdedigden solide verder op het einde van de wedstrijd en door de extra mandekking op Sean kwam er dan weer meer ruimte voor onze pivots Sam en Bert die, éénmaal aangespeeld, telkens voor een doelpunt of penalty zorgden.

Een eerste echte test voor onze ploeg tegen de sterkste tegenstander tot nu toewaarbij enkele foutjes van sommigen werden rechtgezet door anderen en we als collectief sterker waren. Een 27 – 34 overwinning doet deugd waardoor we vol vertrouwen naar onze wijntasting, euhm thuismatch tegen Overpelt, kunnen toewerken
See MoreSee Less

NAGENIETEN VAN EEN SCHITTERENDE AVOND

Bedankt Els voor de foto’s!
See MoreSee Less

NAGENIETEN VAN EEN SCHITTERENDE AVOND

Bedankt Els voor de foto’s!Image attachmentImage attachment+Image attachment
2 weeks ago
Handbal Club Lokeren

See MoreSee Less

2 weeks ago
Handbal Club Lokeren

See MoreSee Less

TOP OF THE LEAGUE

De eerste ploeg wint van Uilenspiegel met 38-24 en staat nu alleen aan de leiding!
See MoreSee Less

TOP OF THE LEAGUE

De eerste ploeg wint van Uilenspiegel met 38-24 en staat nu alleen aan de leiding!

Comment on Facebook

Proficiat 🥳

💪💪💪

Verslag van de wedstrijd tegen Bilzen is niet nodig, bekijk de beelden en je weet genoeg. See MoreSee Less

Load more