Berichten en verslagen

 

Comment on Facebook

Zaterdag 1 December spelen de Liga en de Regio op het zelfde tijdstip

2 weeks ago

Handbal Club Lokeren

Onze voormalige speler en jeugdproduct Mouad Salmi is genomineerd voor speler van de maand in de BENE-League Handball! Ga naar www.bnlhandball.com en stem op Mouad!Er kan weer gestemd worden op jouw player of the month! Ga naar onze website www.bnlhandball.com, scroll naar onder en stem op jouw favoriet!

De genomineerden voor deze maand zijn:

Bart Köhlen - Initia Hasselt
David Denert - Sporting Nelo
Eligio Pepels - Handbal Tongeren
Evert Kooijman - Achilles Bocholt
João Jacob Ramos - OCI-Lions
Marc de Vreede - Wematrans / Quintus
Mouad Sal - Sasja HC
Nuno Carvalhais - HC Visé BM
Quinten Colman - Herpertz / Bevo HC
Sander Visser - Kras / Volendam
Vaidas Trainavicius - Green Park / Aalsmeer
Wout Winters - Achilles Bocholt
... See MoreSee Less

Onze voormalige speler en jeugdproduct  Mouad Salmi is genomineerd voor speler van de maand in de BENE-League Handball! Ga naar www.bnlhandball.com en stem op Mouad!

 

Comment on Facebook

Merci voor de steun!

3 weeks ago

Mega goed gevoel ..yes we did it ..gewonnen ... See MoreSee Less

Mega goed gevoel ..yes we did it ..gewonnen

3 weeks ago

Top gespeeld ... See MoreSee Less

Top gespeeld

2 months ago

Handbal Club Lokeren

Handbalteam Don Bosco Gent - Heren ( Liga 2 )

Tijdens de zomer verlieten enkele jongens onze club waardoor we met een smallere kern het seizoen moesten aanvatten. We zijn echter al enkele weken goed aan het trainen en keken al even uit naar de eerste competitiewedstrijd.

We zagen meteen dat Don Bosco over meer gestalte en ervaring beschikte dan onze spelers, maar toch was het Maurice die al vroeg in de wedstrijd liet zien dat ons sterkste wapen de tegenaanval is. Zonder slordige passen en technische fouten zouden we hiermee al tijdens de rust een ferme kloof moeten geslagen hebben, maar we lieten het na om Don Bosco uit te tellen. De thuisploeg speelde geduldig in aanval en bleef steeds in ons kielzog. Verdedigend liep het redelijk goed bij ons, tot een blunder van Cedric hem meteen in de 17e minuut een rode kaart opleverde. We waren even van slag maar Wolf zorgde ervoor dat we wel met 4 doelpunten voorsprong de rust in gingen.

We beseften maar al te goed dat we deze wedstrijd gewoon moesten winnen ( vorig jaar haalden we 0 op 4 tegen Gent ) en dat leek ons ook rustig te lukken. Maar op een 10 tal minuten van het einde panikeerden wij toen Gent ineens terug op 1 doelpunt kwam. We werden te ongeduldig en te gretig maar konden uiteindelijk Gent nog afhouden met 1 doelpunt verschil.

Een wedstrijd met 2 gezichten waarin we een sterke eerste 20 minuten speelden gevolgd door veel te slordig en onvolwassen handbal. Toch gaan de 2 punten naar Lokeren en maken we ons op voor de wedstrijd van volgende week tegen Waasmunster.
... See MoreSee Less

Reacties zijn gesloten.