3 weeks ago

Zondag 24 maart om 16u00 verdedigen onze heren hun leidersplaats in Liga1.

Het is de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen dus kom zeker supporteren!

Elita – Lokeren regio

Afgelopen zaterdag stonden we voor de derde keer al oog in oog met Lebbeke. Anders dan anders waren ze nu wel met een complete ploeg, en dat loonde. In het begin konden we goed aanklampen, maar de thuisploeg had veel wissels en dat zorgde voor frisheid op het veld, en de nodige tegenaanvallen. Bij de rust bleef de schade beperkt maar toch al een achterstand. De tweede helft was er echt teveel aan, het regende tegenaanvallen en we konden geen weerwerk bieden. Eindstand was buiten proportie 49-21. Wat héél positief was is het plezier tot op het einde van onze ploeg, waarvoor veel respect, zeker met deze eindstand. Op naar de volgende met evenveel spelvreugde en hopelijk een beter resultaat

Groot-Bijgaarden- Heren Liga 1

Op papier zou je denken, een gemakkelijke verplaatsing, maar niets bleek minder waar. In de eerste helft hadden we moeite om bij te benen, de frisheid en speelvreugde was minder dan vorige week. Resultaat was dat we gingen rusten met een kleine achterstand. Maar het is nog gebleken, we zijn een ploeg met veerkracht en dat is héél belangrijk uiteraard. Met hernieuwde moed werd de tweede helft begonnen, en dat loonde met al snel een kleine voorsprong. Die werd niet meer uit handen gegeven, ondanks het feit dat het wel een spannende match bleef. Eindstand 31-33. De ontgoocheling was "groot" bij Groot-Bijgaarden, de opluchting en de ontlading gelukkig aan onze kant. Een duur bevochten maar wel verdiende overwinning, op naar het volgende slachtoffer van onze overwinningsdrang

💥 BIG WIN 💥 Heren 1 wint met 37-24 van leider Kortessem dankzij een schitterend publiek! Ze naderen zo tot op 1 puntje van leider Sasja! 💛🖤 See MoreSee Less

Zondag 3 maart hebben we alweer een handbaldag in Lokeren met al onze teams die een thuiswedstrijd hebben !

Kom eens kijken naar onze jeugdspelers en moedig onze Heren aan in de topper tegen Kortessem !

2 months ago

Deze zondag speelt Heren 1 de cruciale wedstrijd tegen Kortessem. Kom onze ploeg ondersteunen en supporter hen naar de overwinning! See MoreSee Less