Berichten en verslagen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

GBSK - Heren 08/12/2019

Onze heren presteerden steeds beter en beter de laatste weken. Het moet wel gezegd dat we onze eerste competitiematchen telkens uitkwamen tegen ploegen die nu bovenaan het klassement staan. We hadden tegen de ongeslagen leider dus niets te verliezen, maar wouden wel ons vel duur verkopen. Dit dan althans voor de aanwezig spelers, want we waren maar met 1 wisselspeler.
GBSK gaat het best van start en slaat meteen een kloofje van een 4 tal doelpunten na 10 minuten spelen. We merkten echter dat deze tegenstander niet zijn beste dag had en we klampten aan. Laurens hield regelmatig zijn netten schoon en kon dan Jorne en Robin bedienen op de tegenaanval. GBSK verdedigde wel goed, maar op onze tegenaanvallen vonden ze niet meteen een antwoord en zo stonden we zelfs 12-16 voor bij de rust.
Tijdens de rust was iedereen het erover eens dat we een zeer sterke 30 minuten aan het spelen waren , maar een geprikkelde tegenstander zou ons de 2 punten zeker niet cadeau geven in de 2e helft.
GBSK ging een stapje hoger verdedigen en daar hadden onze opbouwers moeite mee en na een moeilijke 20 minuten werden de bordjes terug in evenwicht gehangen. Wie toen dacht dat de wedstrijd volledig ging kantelen kwam bedrogen uit, we wouden echt de 2 punten meenemen naar Lokeren en de ingevallen Jo scoorde in het slot nog 2 x en dwong in de man tegen man situatie ook nog een penalty af.
Een terechte 29-32 overwinning tegen de ongeslagen leider in het klassement. We zijn klaar voor de wedstrijd volgende week tegen Temse waar we 2 oude bekenden mogen verwelkomen in Lokeren.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Tim Daeninck ge doet toch mee volgende week ?

3 months ago

Handbal Club Lokeren

Handbalclub Desselgem - Heren

Onze heren vertrokken puntenloos naar West-Vlaanderen en wisten dus dat een overwinning zeer welgekomen zou zijn.

We verloren hier nog voor de Beker, en wisten dus dat we een goede match moesten spelen om Desselgem te verslaan. We startten met al onze youngsters op het veld en die werkten de tegenaanvallen vlotjes af. Robin toonde zich ongrijpbaar voor de verdediging waardoor we al vlug een 4 puntenkloof op het bord hadden. In verdediging kon Benjamin hun schutter uit de wedstrijd houden en Desselgem kwam nooit dichterbij. Even leek het alsof we de wedstrijd voor de rust konden beslissen, maar met een 9 - 15 ruststand was de buit nog niet binnen. We hadden onze les geleerd uit de bekerwedstrijd. Desselgem zou furieus uit de kleedkamer zou komen en dat was ook het geval. Een 2 tal missers van onze kant en Desselgem wist ineens terug te komen tot op 3 doelpunten, de jonge mannen waren even ongerust, ze lieten zich meeslepen in het slechte spel en gedurende een 10 tal minuten in de 2e helft kwamen er langs beide kanten teveel slechte passes en slechte shots waardoor geen van beide teams mooi handbal kon brengen. Een sterk spelende Sam maakte echter veel ruimte voor Jo en Mattis waardoor we Desselgem nooit dichterbij lieten komen, daarnaast bleef Jorne keer op keer tegenaanval lopen, maar belangrijker was dat hij de tegenaanvallen van Desselgem kon vermijden door steeds op tijd terug te komen in verdediging. Een verdiende overwinning was ons deel en met onze eerste punten van het seizoen stijgen we meteen 2 plaatsen in het klassement. Jammer genoeg viel Robin opnieuw met zijn vorige blessure uit, we hopen hem tegen volgende week te recupereren en verder op hetzelfde elan door te gaan van de laatste weken. Nog een speciale vermelding voor Geert, die na ...(?) jaren zijn comeback maakte in het shirt van Lokeren en meteen een meerwaarde was voor het team.
... See MoreSee Less

Load more

Reacties zijn gesloten.