Berichten en verslagen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Kortessem - Lokeren Heren

Na een paar seizoenen in Liga 2 spelen we dit seizoen een trapje lager in Liga 3 . Met een opnieuw fel vernieuwde ploeg was het koffiedik kijken wat we waard waren. Onze start hadden we wel iets anders voorgesteld. Een verre verplaatsing brengt soms ook wat vertraging in de file met zich mee. Net op tijd aanwezig in de zaal startten we zo goed als onopgewarmd aan de wedstrijd.

Kortessem speelt de bal steeds vlot rond en dwingt onze verdediging in de fout, dankzij een goede Laurens in doel loopt de score aanvankelijk niet al te hoog op, maar om echt aan te klampen waren wij in aanval niet goed genoeg. We speelden te vak als 6 individuele spelers en er stond nog geen echte ploeg op het veld. Kortessem verdedigde goed en werd gesteund door een sterke keeper.
De omschakeling naar een 3 2 1 verdediging leek ons even terug in de wedstrijd te brengen, maar enkele individuele fouten en slechte passes op tegenaanval zorgende ervoor dat we toch gingen rusten met een 12 - 5 achterstand.

In de tweede helft kwamen we er in aanval helemaal niet meer aan te pas, maar dankzij sterk werk van Sam op pivot kregen we keer op keer, weliswaar terechte, penalties die Jorne graag omzette. Onze verdediging deed het niet zo onaardig, maar toen Sam na 15 minuten een rode kaart onder de neus kreeg was het vat af en kon Kortessem verder uitlopen en afsluiten met een 31 - 14 overwinning.

We hopen op korte termijn nog enkele youngsters te recupereren zodat we ook wat meer wisselmogelijkheden hebben en ons speltempo de hoogte in kan. Dat zal nodig zijn om de punten thuis te houden tegen Schoten.
... See MoreSee Less

3 weeks ago

Handbal Club Lokeren

De voorzitter spreekt ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Vergeet dameshandbalclub Waasmunster niet : 1e nationale 😀

6 months ago

Mouad Sal

Mensen die naar de final 4 in de lotto arena komen en nog geen ticket hebben ik heb er nog 4 ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Helaas ... succes makker 😉

Ook voor zondag ?

Load more

Reacties zijn gesloten.