DB Gent – Miniemen

Zonder Arnaut en Jorre gingen we toch nog met twaalf spelers naar Gent.

Geconcentreerd starten was de boodschap. Bij de 7-m stonden we al meteen met wat geluk 2-3 voor. De wedstrijd startte snel en na amper 5’ wezen de bordjes al 2-8. Knap op zich maar nog beter was dat onze eerste vijf veldgoals gescoord werden door vijf verschillende spelers: de meisjes zagen het gevaar van alle kanten komen. Toch was het hoofdzakelijk op tegenaanval dat wij scoorden.

Niettegenstaande het hoge tempo op plein vielen onze bankzitters in een vrij diepe slaap: eens op het terrein werd gewoon verder geslapen en de meisjes kwamen na 20’ terug tot 8-12. Het moge gezegd dat onze jongens meer dan gewone problemen hadden met de rechteropbouwer en spelverdeler.Tijd  om het gaspedaal opnieuw in te duwen en we liepen uit tot 8-17 na 20’. Eindstand werd 9-21.

De tweede wedstrijd werd nog beter aangevat; Tim pakte twee 7-m en we startten nu met een 1-3. Na 5’ keken de meisjes al tegen een 2-7 aan maar zij bleven meer dan verdienstelijk onze verdediging onder druk zetten. Ondanks onze vele balverliezen stonden we na 10’ al op 5-13. We legden ons zelf een tempo op dat wij eigenlijk niet aankonden met vele balverliezen als gevolg. We werden daarboven nog nonchalant en kwamen aanvallend niet tot opbouwen. Alles kwam uit tegenaanval en individuele acties ; na 20’ 6-19. We scoorden uiteindelijk slechts nog tweemaal en wonnen de tweede wedstrijd met 6-21.

We onthouden dat Tim zeer verdienstelijk was in doel.

Kobe, Jamal en Soufiane 3, Ruben Geoffrey 4, Jawad 7, Ousseni 8, Zaid 9. Jasper , Mahdi en Jorne scoorden niet.

Bladwijzer de permalink.

5 reacties op DB Gent – Miniemen

  1. jawad rawkni zeggen:

    ik scoorde maar weeer eens meer dan jamal 😛

  2. Sahraoui Soufaine zeggen:

    ik heb voor de eerste keer meer dan 1 goal gescoord xd

  3. Zaid zeggen:

    Tsss lozzzzzzzzzzzerzzzzzzzzzzzzzz

Geef een reactie