Aalst – J 16

Zonder de geblesseerde Kobe, feestende Lars en reizende Melvin was het aan de anderen om een stapje vooruit te zetten en te tonen dat ze niet zomaar meelopers zijn in deze ploeg. Adil liet vorige wedstrijden al heel wat zien. We hadden het niet gemakkelijk tegen een grotere tegenstander en vooral in aanval konden we maar moeilijk ons spel spelen. Adil was opnieuw de bedrijvigste speler, toen hij na 6 minuten al met een rode kaart van het veld zou moeten gestuurd zijn voor een vuile overtreding speelde hij toch iets rustiger en zelfs beter. We klampten aan bij Aalst en konden pas de laatste 3 minuten erop en erover. De prestatie van Nourdine mocht zeker gezien worden, hij speelde een uitstekende wedstrijd tussen de palen. Daarnaast was Jonathan de verrassing van de wedstrijd die hij al topscorer afsloot. We vonden dan uiteindelijk ook Cedric op de cirkel en de tweede partij speelden we wel ons eigen spel, waardoor Aalst deze keer niet opgewassen was tegen onze snelheid.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie