Temse – Heren

Temse staat ietwat achteraan het klassement, maar haalde toch nog geen slechte resultaten. Met her heroptreden van Lahlou beschikten ze over een sterke pivot. Wij zouden het niet zo gemakkelijk hebben met enkele afwezigen. We stonden meteen voor in de wedstrijd maar konden nooit echt een kloofje slaan. Telkens we 4 doelpunten voor kwamen lieten we het na om het gaspedaal verder in te duwen. Onze verdediging liet iets te veel gaten vallen. Aanvallend was het misschien nog iets slechter, ondanks de richtlijnen om meer beweging en looppatronen te gebruiken waren het individuele acties die de wedstrijd in ons voordeel hield. Met 22-27 komen winnen in Temse is niet echt onze beste prestatie van het seizoen, het hoeft niet gezegd dat volgende week tegen Brasschaat de aanwezige spelers top zullen moeten zijn om het Brasschaat lastig te kunnen maken…

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie