J16 – Brasschaat VHV

Onze allereerste thuiswedstrijd van het seizoen was tegen Brasschaat. Onze vorige confrontatie met hen was er één waarin we zowel wonnen als verloren. Nu zou het nog moeilijker worden met de nog steeds geblesseerde topschutter Kobe en een zieke Melvin. Normaal is dit duo goed voor meer dan de helft van onze doelpunten.
De eerste wedstrijd startten we redelijk goed en we konden de grotere jongens van Brasschaat bijhouden. Onze verdediging stond redelijk goed en aanvallend was het terug Adil die zich ontpopte tot de meest bedrijvige Lokeraar. Jonathan aarzelde aanvankelijk te veel maar na enkele minuten ging hij ook, met succes, zijn kans. Brasschaat was dikwijls net een stapje te laat en daardoor konden wij onze voorsprong uitbouwen en verdiend winnen.
De tweede wedstrijd speelden we minder goed, Brasschaat stak een tandje bij en wij konden nooit in de wedstrijd komen. We holden de hele tijd achter de feiten aan en moesten een zeker gelijkspel finaal uit handen geven door ongelooflijk geknoei.

De wedstrijd werd onstsierd door nooit geziene taferelen in het jeugdhandbal. Wanneer twee potig spelende jongens wat trek en duwwerk uitoefenden werden ze, terecht, beiden met een 2 minuten tijdstraf bedankt door onze jeugdscheidsrechter, daarop vond de tafelofficial van Brasschaat het nodig om met een stoel (!) te gooien richting de jeugdscheidsrechter. Deze schandalige actie werd door de hele zaal, meegereisde Brasschaat supporters incluis met veel ongenoegen aanzien. Dit hoort absoluut niet thuis in de sporthal en al zeker niet op een jeugdwedstrijd! SCHANDE

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie