Heren – Brasschaat

Niet minder dan 150 supporters waren naar de Durmehal afgezakt voor de absolute topper in Liga 3 . Beide ploegen stonden met slechts 1 verlieswedstrijd na de heenronde en waren uit op een overwinning. Zonder onze sterkhouder Tim in verdediging moesten we hier al meteen aanpassingen maken. We kozen voor een 6 – 0 verdediging , de eerste 5 minuten stond deze nog niet volledig in orde en kon Brasschaat gelijke tred houden. Toen doelman Laurens enkele ballen keerde en wij in aanval vlot bleven scoren hadden we meteen een kloofje van een viertal punten bij elkaar. Deze kloof zouden we nooit meer uit handen geven. Onze verdediging stond al een blok en er was geen doorkomen aan. Aanvallend waren onze 3 opbouwers Harald, Wolf en Jens onhoudbaar. Als dan ook Andy zijn beste wedstrijd van het seizoen speelt zijn er niet veel ploegen in Liga 3 waar we schrik van moeten hebben.
Al bij al een ruime overwinning die ons een bonus van 2 punten geeft tegenover Brasschaat.
Het talrijk opgekomen publiek zag na een lekkere maaltijd een stevige wedstrijd en iedereen keerde trots en tevreden terug naar huis. We hopen met deze prestatie enkele fans bijgewonnen te hebben en deze dan ook in de komende wedstrijden te verwelkomen !

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie