Heren – Aalst

Een moeilijke thuiswedstrijd die moest gewonnen worden als we nog willen spelen voor promotie. Bert moest forfait geven voor de eerste helft, Jens haakte af met een blessure. Timmy Van Hoey maakte echter zijn heroptreden voor de eerste ploeg van Lokeren na een paar jaar afwezigheid. De eerste helft verliep soms slordig, maar onze verdediging en keeper Laurens hielden ons steeds op voorsprong. We gingen rusten met een 5 tal doelpunten voorsprong. De tweede helft liepen we steeds verder uit tot een maximum van 8 doelpunten, maar toen zat het even tegen, wij missen enkele shots en dat werd door een niet ophoudend Aalst afgestraft. Ze kwamen op 10 minuten voor tijd terug in de wedstrijd tot op 1 doelpunt. Tijd voor onze absolute uitblinker Wolf om terug een tandje bij te steken. Het was uiteindelijk Sam die de verlossende treffer kon maken en we wonnen met 29 – 25. We staan nu 2e in het klassement, we hopen nog enkele spannende wedstrijden te mogen spelen in een reeks waar de topploegen zeker aan elkaar gewaagd zijn.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie