J16 VHV Tornooi Evergem – Schoten

Zowel Evergem als Schoten hadden al hun matchen al gewonnen in de VHV B reeks en zouden dus zeker geen hapklare brokken worden.
Tegen Schoten speelden we een goede wedstrijd en de oudere tegenstander kon nooit een vuist maken, ons snel spel dreef hen tot wanhoop en frustratie met een donkerrode kaart als terecht gevolg voor de bezoekers. We wonnen met 18 – 10. Daarna verwaterde ons spel een beetje tegen Evergem, maar uiteindelijk moesten ook de Gentenaars 2 keer de duimen leggen. Ondertussen wonnen we ook nog eens een 2e keer van Schoten. 8 op 8 dus voor onze jongens die hierdoor een optie nemen op winst in de B – Reeks. Als we het niveau van onze eerste wedstrijd kunnen aanhouden tegen onze andere tegenstanders moeten we voluit voor de eerste plaats gaan.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie