J16 VHV Tornooi Hasselt – Roeselare

Met 10 miniemen en 2 pupillen trokken we naar het verre Hasselt . Onze eerste wedstrijd moesten we tegen Roeselare aantreden . Tegen deze ploeg hadden we al meerdere keren gespeeld vorig jaar en het jaar daarvoor , wij dachten dat dit een makkelijke overwinning zou worden maar dat was zeker niet het geval . De eerste 3 minuten stonden we een beetje te slapen in verdediging en aanval waardoor het al snel 3-0 stond . Wij lieten ons echter niet doen en een minuut later stond het al weer gelijk . De match bleef ook tot in de vijftiende minuut in evenwicht tot dat wij beseften dat we deze match altijd moesten winnen . Vanaf dan begonnen we ons eigen spel te spelen en stond het op het einde 12-16 . Op naar de volgende match tegen het plaatselijke Hasselt . Zij beschikten over een goeie ploeg dat vooral kwam door hun spelverdeler .Het werd ook een spannende match tot in de 11de minuut maar toen moest ook Hasselt buigen voor ons . Wat vooral kwam door een sterk spelende Kobe ( 6 goals ) die ook oog had voor C├ędric die de netten 4 maal liet trillen vanop pivot , Eindstand 8-13 . De derde match tegen Roeselare was een match die nooit spannend was waardoor wij goed konden doorwisselen . Zo kregen pupillen Robin en Lamin hun kans zij grepen die ook met 2 handen , Lamin kwam tot scoren vanop hoek en Robin kon een penalty uitlokken die werd omgezet door keeper Noureddine eindstand 9-16 . In de vierde en de laatste match tegen Hasselt speelden we zeker niet onze beste match . Vanaf de 11de minuut sloeg Hasselt een kloofje ( 6-3 ) wat ze niet meer uit handen zouden geven . We komen dus terug vanuit Hasselt met een 6 op 8.

Verslag : Melvin

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie