Welta Mechelen – Heren

Welta verloor nog maar 1 keer en zou dus geen hapklare brok worden voor onze Heren. Na de goede resultaten van afgelopen weken beginnen de spelers toch in meer te geloven dan enkel een top 3 plaats.

[FB 989559961106643]

We startten goed aan de match waarbij Laurens (later gekroond tot man van de match) de erste kansen voor Mechelen wist te keren. Onze shots gingen wel binnen vanop verschillende posities. Het werd een botsige match die we de hele tijd onder controle hadden, maar toch het gaspedaal niet mochten lossen. Wanneer TimD invalt en enkele treffers op rij binnenknalt breekt de Mechelse veer met nog 10 minuten te spelen. Daardoor werden het met 16-27 nog bijzonder gevleide cijfers die niet echt in verhouding waren met het spelbeeld.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie