Beker van België 1e ronde : Lokeren – Dendermonde

Tegen een ploeg uit een reeks hoger startten we met een 3 – 0 voorgift. De bezoekers startten furieus om deze achterstand zo snel mogelijk weg te werken. Via Bart Callaerts lukte hen dat ook vrij snel. Het leek onmogelijk om de afstandsschoten te pareren. Met het inbrengen van Jens kreeg de Dendermondse aanval het iets lastiger. Aanvallend brachten wij afwisselend mooie combinaties en individuele acties van Wolf en Jens zorgden ervoor dat wij bij de rust een kleine voorsprong hadden. Na de koffie speelden we volwassen en onze verdediging stond als een huis met 2 doelmannen die bewezen heel vroeg op het seizoen al in topvorm te zijn. Dendermonde herschikte zijn verdediging en via een zeer offensieve aanpak kwamen ze heel even terug in de wedstrijd, maar die aanpak kostte hen veel energie en uiteindelijk wonnen we met 33 – 26. Debutant Ruben kon op redelijk wat spelminuten rekenen en kwam ook meteen tot scoren toe.

In de volgende rond komen we uit tegen Don Bosco Gent uit 2e Nationale. Vermoedelijke speeldatum is maandag 21/09 om 19u00 in Lokeren.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie