J12 – Denderbelle

De J12 moest vandaag aan de slag tegen Denderbelle meisjes. Met net een volledige ploeg werd het uitkijken naar die jonge bende. Alexander nam iedereen op sleeptouw een was de ware patroon op het plein; de tegenploeg kon pas scoren als ze hem ontweken en zelf scoorde hij bij nagenoeg elke poging. Hij betrok zijn medespelers in het spel en zo genoten die ook op het terrein. Alexander scoorde maar liefst 11 !! elf doelpunten van de 13; met een eindstand 13-10 kan dat tellen. De tweede wedstrijd werd iedereen aangemaand om toch zelf actiever deel te nemen aan het spel en de shots niet enkel aan Alexander over te laten; Bjorn , Noah en Roel hadden hier oren naar en scoorden ook allen minstens een goaltje . De verdediging stond beter en het werd verdiend 9-4. Derde wedstrijd kregen we hetzelfde beeld maar de vermoeidheid speelde parten: 7-5. We kunnen tevreden zijn met de getoonde inzet en het geleverde spel.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie