J18 – Kortrijk

Onze J18 opende de competitie tegen Kortrijk; groot en sterk. Ook vorige seizoen prachtige resultaten dus we zouden ons moeten dubbel plooien. De spelers wilden de jarige coach een overwinning voor zijn verjaardag schenken en zouden er alles aan doen. Het was vrij gelijkopgaand met tussenstanden na 5′:1-14; na 10′ 3-3 ; na 15′: 5-6 en na 20′ 8-8 om uiteindelijk toch te stranden met een toch verdienstelijk resultaat: 9-12. In aanval waren we net te overhaastig en namen we iets te weinig initiatief. In verdediging werden we meerdere malen gered door een heel goeie prestatie van Jawad die zeker zijn aandeel had in die uitslag. Niet alleen de ballen stoppen maar met millimeterpassen de tegenaanval lanceerde! De twee helft was een kopie van de eerste , nu keken we tegen een eindresultaat van 9-11. Al bij al een goed resultaat en mits wat meer initiatief hadden we hier meer kunnen uithalen. De inzet tijdens de wedstrijd was op zich al een mooi verjaardagscadeau; trainer tevreden !!!

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie