Heren – Brasschaat

Maar liefst 5 basisspelers ontbraken, maar toch kwamen we nog aan een voltallige ploeg om naar Brasschaat te trekken. Deze ploeg heeft de ambitie om bovenaan het klassement te eindigen en ze schoten ook het best uit de startblokken. Lokeren startte voorzichtig omdat we maar 1 wisselspeler hadden. We kwamen tekort in duelkracht en shotkracht om het Brasschaat echt lastig te maken. Punt voor punt liepen ze verder uit en we gingen rusten met een 14 – 5 achterstand. Wie dacht dat de Heren hun kop zouden laten hangen kwam bedrogen uit, met hernieuwde moed vatten we de 2e helft aan en deze liep heel gelijkopgaand. Natuurlijk had Brasschaat de schapen al op het droge, maar toch speelden we een zeer goede tweede helft. Daarin werd duidelijk dat we met een voltallig team titelkandidaat Brasschaat moeten aankunnen in Lokeren. Gezien de beperkte wisselmogelijkheden en de geleverde inzet was coach Jo zeer tevreden na afloop van deze wedstrijd.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie