Heren – Izegem: 31-17

De heren kregen met Izegem een serieuze tegenstander, net als ons en Kortrijk stonden zijn op kop in de regio reeks met 8 punten. Het zou dus zeker geen gezondheidswandeling worden. Na het afhaken van vaste waarden Sander en Tim brachten Mouad, Wolf en een heroptredende Harald de nodige versterking. Dat zouden ze bij Izegem geweten hebben. We startten nog voorzichtig en moesten Izegem naast ons dulden tot 2 – 2, het werd dan duidelijk dat ze over wat loopvermogen beschikten. Toch waren de West-Vlamingen niet opgewassen tegen de shots van Harald en Mouad. Onze onuitgegeven verdediging stond als een huis, door het missen van enkele tegenaanvallen en open doelkansen stond het bij de rust ‘maar’ 16-3 en was de wedstrijd gespeeld. In de tweede helft namen we een enkel risico en haalden we de voet volledig van het pedaal, iedereen kwam veel aan spelen toe en we kabbelden verder tot 31-17. Als we het tempo van de eerste helft kunnen doortrekken tot aan de 60 minuten kunnen we volgende week hopelijk een spannende wedstrijd spelen in Kortrijk met als inzet de eerste plaats.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie