Kortrijk – Heren: 30 – 29

De absolute topper in de regio werd een zeer spannende wedstrijd die jammer genoeg in ons nadeel uitdraaide.

Het was heel snel duidelijk dat beide partijen aan elkaar gewaagd waren. Het was de thuisploeg die het best startte en wij waren een beetje verrast door de zeer offensieve verdediging. Na enkele minuten konden we toch de aansluiting vinden en vanaf dat moment was het een constant haasje over. We hadden maar 3 bankzitters waaronder coach Jo en 2 geblesseerden Bert en Tim D. Mede door de beperkte wisselmogelijkheden konden we Kortrijk nooit op meer dan 2 doelpunten achterstand plaatsen. Anderzijds hield Kortrijk het tempo hoog en weigerden wij te plooien. Al bij al een degelijke wedstrijd van ons, jammer dat we leider Kortrijk niet op onze volledige sterkte konden bekampen. Na de wedstrijd overheerste de ontgoocheling, zeker met het besef dat we niet kansloos waren. Nog 2 wedstrijden voor de winterstop die we nu moeten winnen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie