J14 – Waasmunster 9-6 / 14-6 / 12-5

We wisten dat de jongens van Waasmunster zeker niet te onderschatten waren en net als ons snel handbal proberen te brengen. Onze verdediging stond echter goed, maar kreeg geen vat op de afstandsschoten van HKW. Aanvallend brachten we te weinig beweging waardoor we een hele lastige wedstrijd hadden de eerste 15 minuten. Daarna wisselden de bezoekers en zonder hun sterke shotter en beweeglijke spelverdeler hadden ze het moeilijk om onze verdediging te ontwrichten, wij schakelden in aanval een tandje bij en kwamen nooit in de problemen.

Een verdiende overwinning, maar het werd wel duidelijk dat we tegen iets sterkere tegenstander moeite hebben om zelf ons eigen spel te spelen en te vaak individueel de actie gaan maken. Nu gaan we een lange winterstop tegemoet waarin we enkele tornooien zullen spelen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie