Tornooi Dendermonde 20/12/2014

Zaterdag 20 december werd een absolute topdag voor onze club.

De J14 begonnen bijzonder zwak aan het tornooi tegen HKW. zonder inzet en nog niet goed wakker wandelden ze de wedstrijd uit en bleven ze steken op een gelijkspel. Na de jongens goed wakker te schudden speelden ze daarna tegen hetzelfde Waasmunster een betere wedstrijd. 12-4. Daarna trokken we de lijn door en speelden Dendermonde in de vernieling. We toonden ons bijzonder snel op tegenaanval, een wapen dat we tegen de meisjes van Putte ook nodig hadden. Toen verdedigden we niet slim, maar konden de meisjes op snelheid verslaan. Met Evergem kwam nog een serieuze tegenstander. Wij kwamen echter om het tornooi te winnen en onze verdediging stond nu wel goed waardoor we rustig konden uitlopen en de partij winnen. enkel Izegem kon ons nog van tornooiwinst houden. De west Vlamingen kregen een oplawaai van jewelste en kregen meer dan 20 doelpunten om de oren. De allereerste tornooiwinst was binnen voor onze J14.

De J12 startten bijzonder goed aan het tornooi, geen enkele ploeg kon onze aanvallers tegenhouden. enkel Evergem kon weerwerk bieden in een spannende finale. Wij hadden het moeilijk met hun beweeglijke aanvallers, maar toch stond er geen maat op Robin en co. Zij verlengen hierdoor hun titel op het tornooi van Dendermonde.

Ook de J16 haalden de grootste beker mee naar Lokeren. De jongens speelden een bijzonder sterk tornooi en niemand kon hen in moeilijkheden brengen. Alweer Evergem werd verslagen in de finale die nooit spannend was. Uitblinker Jawad werd zelfs even gevraagd om ook in doel te staan bij de Nederlandse meisjes.

Op het sportgala werden dan nog eens de J12 en J16 in de bloemetjes gezet voor hun prestaties van vorig seizoen.

We kijken uit naar het tornooi van Hasselt en zeker naar het tweede deel van de competitie!

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie