J12: HKW Lokeren – HC Eeklo

We wisten van vorig seizoen dat de jongens van Eeklo over een degelijke ploeg beschikken bij de welpen. We kwamen hen echter enkel tegen op de kleine veldjes. Voor de jongens van Eeklo zou het hun eerste seizoen op het grote veld zijn. Na de uithaal tegen Erpe – Mere vorige week zouden we nu een veel zwaardere tegenstander voorgeschoteld krijgen. Ilyas en Annas startten in de basis, met Younes in doel missen we gestalte op het terrein, maar hij toonde zich een zeer goede doelman.

De opdracht was zeer eenvoudig, in verdediging ver naar voor en sterk in de 1 – 1 situatie. Aanvallend moest het vooral van Robin komen, hij had de boodschap begrepen en ging keer op keer zijn kans. Heel vaak met succes. Waar hij vorig jaar de bal te vaak aan Marouane en Damy liet, moet hij nu zelf het initiatief nemen en dat lukt aardig. De jongens van Eeklo kregen maar geen vat op hem, we mogen wel spreken van een one man show.

De anderen lieten zich vooral in verdediging opmerken en hielden de jongens van Eeklo goed tegen. Wanneer de spelers rond Robin ook meer de bal gaan opeisen zullen we ook dit jaar met onze J12 een mooie competitie kunnen spelen.

We wonnen uiteindelijk met 7 – 3 en 8 – 3. De derde partij mochten de allerkleinsten tonen wat ze waard zijn, zij kwamen echter veel te kort maar toonden een tomeloze inzet.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie