J14: Buggenhout M – HKW Lokeren R

Onze R-ploeg bij de J14 geeft de jongeren en de meisjes de kans om samen met enkele tweedejaars ervaring op te doen en veel spelgelegenheid. Door het afzeggen van enkele tweedejaars moest er al direct geschoven worden en trokken wij naar Buggenhout met drie J12 om tegen hun meisjesploeg te gaan spelen. Het werd al in de opwarming duidelijk dat het verschil in gestalte een allesbepalende factor zou kunnen zijn. Damy en co gingen goed van start. Na vijf minuten was de gelegenheidsdoelman Nabil nog maar één keer verslagen en in aanval was het al enkele keren “net niet”. De moed zakte echter in de schoenen omdat het in aanval helemaal niet lukte de grote, en daarbij nog stevig verdedigende, meisjes te passeren. Na 10 minuten stonden we toch nog maar 2-0 achter. Ondanks het vele werk in aanval ; en het dient gezegd zeker van onze meisjes Femke en Lisa, konden we pas op het einde scoren. De eerste wedstrijd 5-1, in de tweede wedstrijd hetzelfde beeld maar met nog een betere doelvrouw aan de overkant werd daar ook nog wat tegenaanval gelopen en ook hier werd er boven onze hoofden gespeeld … we kregen geen grip op het spel en verloren roemloos met 10-0.De derde wedstrijd waren wij uiteraard nog even klein/groot en ook nu was scoren; ondanks enkele mooie combinaties en loopwegen, een bijna onmogelijke opdracht. Wij verloren 7-1.

Toch werd er bij momenten goed gespeeld door deze jonge maar enthousiaste bende. Damy en Younes waren dus de enigen die konden scoren, verder nog Femke, Lisa, Lamin, Nicolas en Bjorn.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie