J14: DHC Waasmunster – HKW Lokeren

We hebben al enkele weken goed getraind, eindelijk is het de start van de competitie. We toonden dat we er zin in hebben dit jaar en trokken furieus van start. We scoorden vanop afstand, 6 m, tegenaanval… In een mum van tijd stonden we 5 doelpunten voor en was de eerste wedstrijd gespeeld. Onze verdediging stond echter redelijk wankel en de goede meisjes van Waasmunster kenden een beetje pech in de afwerking. Met 8 – 16 toch een gemakkelijke eerste overwinning.

Daarna kregen we een koekje van eigen deeg, de meisjes overdonderden ons en opeens stonden wij zelf 4 goals achter. We speelden echter volwassen en zonder overhaast te werk te gaan haalden we de 2e wedstrijd binnen met 7 – 13. Opnieuw werd duidelijk dat we veel beter moeten verdedigen als we dit seizoen echt hoog willen eindigen.
Wat zeker positief was aan deze wedstrijd, was dat iedereen tot scoren kwam. We hebben ook verschillende spelers op verschillende posities kunnen laten spelen zonder dat dit echt een invloed had op ons spel.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie