Brugge – Lokeren

Na de vakantie gingen we tegen de jeugd van Brugge een oefenwedstrijd spelen. We hadden een mengeling van miniemen en pupillen mee. Het werd al snel duidelijk dat we sterker waren dan de Bruggelingen. We verdedigden goed en snoepten dikwijls de bal af. Tussen de miniemen stond Michiel aardig zijn mannetje. In doel speelde Nourdine zeer goed. De Bruggelingen kwamen nooit in het stuk voor, deze wedstrijd was dus ideaal voor het vertrouwen naar de Play Off wedstrijden.

Voor de pupillen wachten HKW 1 , de miniemen trekken naar Dendermonde. Beiden zullen ze 100% moeten zijn om kans te maken op de overwinning.

 

Na de jeugd speelden de Heren met een veredelde B – Ploeg nog tegen de Liga ploeg van Brugge. Iedereen steeg boven zichzelf uit en met miniemen Zaid, Ousseni en Jawad tussen te lijnen klampten we aan tot 12-11 bij de rust. Nadien moesten we de rol lossen, maar toch mogen we spreken van een zeer geslaagde oefenmatch. Daarin kon zowel Laurens zich in doel onderscheiden met een bijzonder sterke partij.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie