Pupillen – DHC

Indien onze pupillen zouden winnen kwamen ze in de “kampioenenreeks” terecht. We gaven DHC geen schijn van kans en speelden een mooie wedstrijd. Een gemotiveerd Lokeren deelde een 15-3 pandoering uit. De tweede wedstrijd mochten onze nieuwkomers starten en die hielden DHC ook op afstand, wanneer de anciens op het veld kwamen werd er weer serieus doorgespeeld en de tweede partij winnend afgesloten.

Er werden veel wissels doorgevoerd, toch konden we ook de derde partij winnen. We sluiten de reguliere competitie af op de derde plaats, maar door het feit dat Waasmunster met hun eerste ploeg reeds een ploeg bij de eerste 2 heeft in de andere reeks komen wij als tweede ploeg uit onze reeks. We nemen het in de nacompetitie op tegen Waasmunster 1 en Don Bosco Gent. We zullen ons vel zeker duur verkopen !

Bladwijzer de permalink.

3 reacties op Pupillen – DHC

  1. melvin zeggen:

    12 goals mijn record

  2. Maurice zeggen:

    proficiat 🙂

Geef een reactie